Piept de pui cu rozmarin, garnitura de lagume si galuste de leurda

de danakarin in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2013 | 1086 vizualizari

 

Nu pot intoarce imaginea! Sorry! De aia galustele sunt totusi excelente! -:))

 

INGREDIENTE

  • Piept de pui 800 g
  • o lingurita de rozmarin uscat
  • 5 linguri de ulei de masline
  • 4 cepe noi
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 2 bucati de zuchinni
  • O bucata de praz
  • O lingurta de Herbes de Provence uscate
  • 100 g de masline
  • Sare
  • Piper
  • 2-3 catei de usturoi
  • 150 ml de apa
  • 200 g de leurda
  • 200 g. De branza de vaci
  • 2 oua
  • 100 g. de faina
  • 2 felii de cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu rozmarin, garnitura de lagume si galuste de leurda:

Pieptul de pui l-am spalat, lAm sters bine si l-am uns cu un amestec din 2 linguri de ulei de masline si rozmarin uscat si l-am lasat la rece 2 ore.


Intre timp am curatat legumele, le-am maruntit , am calit in restul de ulei de masline prima data ceapa, prazul si usturoiul, cand s-au inmuit am adaugat pe rand ardeii, apoi peste cateva minute zuchinni, daca aveti o vanata, si in final rosille taiate felii. Am lasat totul sa fiarba la foc mic cam 3/4 de ora, am adaugat apoi maslinele maruntie si mirodeniile. Am mai lasat pe foc jumatate de ora. am evitat sa mestec. Daca scade foarte tare, adaugati apa putin cate putin.


Pentru galustele de leurda :


am spalat si scurs bine leurda, am maruntit-o, am amestecat branza cu leurda maruntita, oua sare, piper, si cM 100 g de faina. Am pus apa cu sare la la fiert intr- un vas mare, am luat aluat cu lingura si am format galuste pe care le-am fiert pana s-au ridicat la suprafata. Le-am scos cu grija si le-am tavalit in unt topit, apoi am ras un pic de cascaval.


Feliile de pui le-am fript in putin ulei de masline pana au prin culoare .

 

TIPS-URI

1

Galustele cu leurda si carcaval ras pot foarte bine constitui un fel in sine.

2

Este o reteta caracteristica pentru bucataria austriaca

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu rozmarin, garnitura de lagume si galuste de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adry88 1

29.04.2013, 10:24

yammy!

diana_k 1

30.04.2013, 08:23

danakarin 1

13.05.2013, 09:16

Multzumesc tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit