Snitel cu miez de cascaval

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2015 | 592 vizualizari

 

Am vrut o mica inovatie si a iesit ceva cu un gust divin, dar meritul final l-a avut cascavalul. Am descoperit cascavalul acesta la Metro, are un gust foarte bun si nu se scurge din preparat. E ideal si pentru cascaval pane.

 

INGREDIENTE

  • carne de porc sau de pui feliata
  • cascaval
  • oua
  • faina
  • condimente
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel cu miez de cascaval:

Spalam carnea si o feliem in bucati potrivite, apoi o batem cu ciocanul de snitele cu mare grija. Condimentam carnea si punem cate un cubulet de cascaval in centru, apoi indoim carnea si o dam prin faina, prin ou batut, iar prin faina si iar prin ou, la final prin faina si adaugam in tigaie (uleiul sa fie incins). Se rumeneste pe ambele parti. Scoatem pe servetel de hartie care sa absoarba surplusul de ulei.


Se serveste cu diverse garnituri, dar si ca atare.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu miez de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

17.09.2015, 20:39

Vreau si eu

Panacris 1

17.09.2015, 21:31

MotanLaOale 1

18.09.2015, 08:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc natur