Snitel cu miez de cascaval

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2015 | 483 vizualizari

 

Am vrut o mica inovatie si a iesit ceva cu un gust divin, dar meritul final l-a avut cascavalul. Am descoperit cascavalul acesta la Metro, are un gust foarte bun si nu se scurge din preparat. E ideal si pentru cascaval pane.

 

INGREDIENTE

  • carne de porc sau de pui feliata
  • cascaval
  • oua
  • faina
  • condimente
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel cu miez de cascaval:

Spalam carnea si o feliem in bucati potrivite, apoi o batem cu ciocanul de snitele cu mare grija. Condimentam carnea si punem cate un cubulet de cascaval in centru, apoi indoim carnea si o dam prin faina, prin ou batut, iar prin faina si iar prin ou, la final prin faina si adaugam in tigaie (uleiul sa fie incins). Se rumeneste pe ambele parti. Scoatem pe servetel de hartie care sa absoarba surplusul de ulei.


Se serveste cu diverse garnituri, dar si ca atare.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu miez de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

17.09.2015, 20:39

Vreau si eu

Panacris 1

17.09.2015, 21:31

MotanLaOale 1

18.09.2015, 08:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08