Chiftelute de vitel cu pilaf si sos de rosii cu busuioc

de lili in Mancaruri cu carne, 6 Feb 2011 | 2755 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru chiftelute avem nevoie de :

  • 1 kg carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 cartofi
  • 2 oua
  • 2-3 linguri de faina
  • vegeta
  • piper

Sosul:

  • 100 ml bulion
  • 3 catei de usturoi
  •  cateva frunze de busuioc
  •  vegeta

Pilaful:

  •  o cana de orez
  •  o ceapa
  •  vegeta
  •  piper

 

Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de vitel cu pilaf si sos de rosii cu busuioc:

Chiftelutele:



Carnea o tocam impreuna cu ceapa, cartofii si usturoiul. Obtinem o pasta la care m-ai adaugam vegeta , piper, ouale si faina. Amestecam bine totul si trecem la modelat chiftelutele pe care le prajim in ulei.



Sosul:



Punem la calit usturoiul si il stingem cu putina apa, dupa care adaugam bulionul, busuiocul si vegeta. Lasam sa clocoteasca cateva minute si apoi e gata.



Pilaful:



Punem ceapa la calit. O stingem cu apa. Cand apa incepe sa fiarba adaugam orezul bine spalat, apoi vegeta si piperul. Il lasam sa clocoteasca cateva minute dupa care oprim focul.







 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de vitel cu pilaf si sos de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

lili 1

07.02.2011, 10:35

vanilla 1

07.02.2011, 13:32

uite unde a ajuns sosul de rosii!!!

Rocsi 1

07.02.2011, 14:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmale pas cu pas (reteta video)