Piept de pui cu smantana si ardei copti

de vero_closca in Pui, 8 Sep 2010 | 17324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui dezosat si degresat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 ardei capia rosii
  • 300g smantana slaba sau iaurt(iese la fel de bun si cu iaurt natur de la Muller)
  • 1 cescuta supa de pui sau de legume
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • chilli
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si ardei copti:

se spala si se usuca pieptul de pui apoi se taie fasii ,se presara cu curry,cimbru,sare,se pune si o lingura de ulei,

se amesteca si se da la frigider pt 2 ore.

se coc ardeii ,se curata si se desfac in fasii subtiri.

intr-o tigaie de teflon se pune o lingura de ulei de masline si pieptul de pui,amestecand mereu pana capata o culoare aurie apoi se stinge cu supa de pui.

se lasa pe foc mediu pana scade supa apoi se adauga smantana si ardeiul copt.

se lasa pe foc aproximativ 2 minute.

se serveste fierbinte presarat cu chilli(sau boia dulce).

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Orez cu spanac si pui