Piept de pui cu smantana si pesmet

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 2 Mar 2010 | 3306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 ceasca de smantana
  • 1/2 ceasca pesmet
  • sare,piper,ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si pesmet:

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul pt snitele;se aseaza intr-o tava unsa bine cu ulei.Peste pieptul de pui se pune smsntana si se uniformizeaza,si apoi se cerne peste,pesmetul.Se baga la cuptor pana se rumeneste(aprox 30 min)

Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui cu smantana si pesmet-0
Piept de pui cu smantana si pesmet-1
Piept de pui cu smantana si pesmet-2

COMENTARII (3)

madi_marin

madi_marin 1

16.04.2010, 13:36

asta vreau sa incerc si eu astazi.....

Pasiune pentru bucatarie

Pasiune pentru bucatarie 1

16.04.2010, 19:39

ma bucur ca iti place

adry88

adry88 1

07.07.2011, 11:58

nu am mankat pana acum am sa incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!