Piept de pui cu smantana si usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de gaby_duceag in Slow Cooker, 8 Sep 2015 | 8446 vizualizari

 

Atat de simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept pui
  • o ceapa mare
  • 2 foi dafin
  • 250 ml smantana cu 25% grasime
  • o lingura cu varf amidon alimentar
  • 5 catei usturoi
  • 40 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Taie pieptul de pui cubulete, toarna peste el 20 ml sos de soia, putina sare si piper, amesteca si da bolul la rece pentru 30 minute.

Conecteaza slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4,7 l pot la sursa de curent.

Intr-o tigaie incinge uleiul de masline.

Curata ceapa, spal-o si toac-o marunt. Pune-o-n tigaie cand uleiul e incins si caleste-o pana capata o culoare aurie.

Pune ceapa in vasul slow cooker-ului Crock-Pot.

In tigaie pune acum pieptul de pui si rumeneste-l usor pe toate partile. Pune-l in vas peste ceapa.

Adauga o cana si jumatate apa,foile de dafin, o jumatate de lingurita sare si seteaza aparatul la programul high pentru 2 ore.

Dupa o ora si 50 minute verifica daca pieptul de pui este bine preparat, daca nu lasa sa se termine programul si mai seteaza-l inca 30 minute. Aici depinde de ce fel de carnita folositi. Eu l-am setat la 3 ore dar dupa doar 2 era bine preparat deja.

Daca este pregatit bine e momentul sa amesteci smantana cu amidonul, sa iei cateva linguri din sosul din vas sa pui peste smantana sa omogenizezi apoi sa torni in vas peste pui.

Adaugi si usturoiul tocat, patrunjel verde tocat si gata!

Gusti sa vezi daca mai trebuie sare si pui de mamaliguta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot