Piept de pui cu sos de gutui

de mimmi in Pui, 1 Oct 2010 | 2764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • 1 mar gutui
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura faina
  • 1 piept de pui
  • sare
  • condiment pentru pui
  • apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de gutui:

Se curata merele de coaja si se taie felii subtiri,si se lasa la fiert 2 minute.Se pun feliile intr-o tigaie,se adauga 2 linguri de miere,sare,se adauga ingrosala din faina si zeama de pe mere si se lasa la fiert adaugand din cand in cand zeama de pe mere pana prinde consistenta cremoasa.Pieptul de pui se taie felii se condimenteaza si se prajeste pe grill.Se pune sos peste pieptul de pui si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mimmi 1

01.10.2010, 22:13

Mersi fetelor!Laly ia-ti portia da poti ramane si la o barfa daca vrei

mimmi 1

01.10.2010, 22:14

Teo,e interesant gustul...cui ii plac gutuiele ii place si combinatia aceasta!

La Ancuta 1

01.10.2010, 23:45

Cred ca e foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume