Piept de pui cu sunca si cascaval

de Adinacarla in Pui, 1 Feb 2010 | 7507 vizualizari

 

Am vrut sa fac pieptul de pui mai altfel decat de obicei si m-am inspirat din retetele voastra si a iesit asta:

 

INGREDIENTE

  • piept de pui ( un piept jumate)
  • cascava
  • sunca
  • sare
  • piper
  •  2ou
  • faina
  • condimente pentru pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sunca si cascaval:

Spalam bine pieptul de pui. Il taiem si il batem putin ca pentru snitel.


Condimentam cu sare, piper si condiment pentru pui.


Pus in interior fasii se sunca si cascaval.Rulam si prindem cu scobitori.


Ouale se bat cu sare si putin piper ca si pentru omleta.Dam rulourile de carne prin faina si apoi prin ou si le prajitm bine in ulei.


Noi le-am servit langa orez cu legume.

 

TIPS-URI

1

am folosit sunca praga traditioanala...

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ela 1

01.02.2010, 16:46

asta se cheama cordon-bleu

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2010, 10:41

lia maria 1

12.04.2010, 09:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu brocoli