Aripioare in sos de soia

de Ina in Pui, 18 Apr 2010 | 3791 vizualizari

 

O mancare pentru toata lumea, pentru orice ocazie si orice ora.
Se poate prepara in orice cuptor.
In cazul de fata aripioarele sunt gatite in cuptorul cu microunde.

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui ( 10-15 bucati )
  • pesmet
  • sos de soia
  • condiment pentru carne de pasare ( eventual picant )
  • mujdei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare in sos de soia:

Se spala bine aripioarele, se taie varfurile, iar copanelul se detaseaza de restul aripioarei. Se lasa sa se scurga bine apa. Bucatile de aripioare se cufunda in sos de soia ( 10 - 15 secunde ), apoi se tavalesc prin pesmet amestecat cu jumatate de lingurita de condimente pentru carne de pui ( nu pui mult, deoarece sosul de soia e suficient de sarat ).


Se aseaza intr-o tava fara ulei ( daca le pregatesti in cuptor pe gaz pui hartie de copt ), se acopera cu servetele de bucatarie si se pun la cuptor, pana capata culoare aurie. ( 40 min. in cuptor de aragaz sau 15 min. in cuptor cu microunde )


Se servesc cu mujdei de usturoi .


 

TIPS-URI

1

Pregatite in cuptorul aragazului ies usor crocante.

2

La microunde ies pufoase, datorita sosului de soia, care le fragezeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare in sos de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

elena1988 1

13.03.2011, 18:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu alune