Aripioare in sos de soia

de Ina in Pui, 18 Apr 2010 | 3510 vizualizari

 

O mancare pentru toata lumea, pentru orice ocazie si orice ora.
Se poate prepara in orice cuptor.
In cazul de fata aripioarele sunt gatite in cuptorul cu microunde.

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui ( 10-15 bucati )
  • pesmet
  • sos de soia
  • condiment pentru carne de pasare ( eventual picant )
  • mujdei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare in sos de soia:

       Se spala bine aripioarele, se taie varfurile, iar copanelul se detaseaza de restul aripioarei. Se lasa sa se scurga bine apa. Bucatile de aripioare se cufunda in sos de soia ( 10 - 15 secunde ), apoi se tavalesc prin pesmet amestecat cu jumatate de lingurita de  condimente pentru carne de pui ( nu pui mult, deoarece sosul de soia e suficient de sarat ).

       Se aseaza intr-o tava fara ulei ( daca le pregatesti in cuptor pe gaz pui hartie de copt ), se acopera cu servetele de bucatarie si se pun la cuptor, pana capata culoare aurie. ( 40 min. in cuptor de aragaz sau 15 min. in cuptor cu microunde )

      Se servesc cu mujdei de usturoi .

 

 

TIPS-URI

1

Pregatite in cuptorul aragazului ies usor crocante.

2

La microunde ies pufoase, datorita sosului de soia, care le fragezeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare in sos de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aripioare in sos de soia-0
Aripioare in sos de soia-1
Aripioare in sos de soia-2
Aripioare in sos de soia-3
Aripioare in sos de soia-4
Aripioare in sos de soia-5
Aripioare in sos de soia-6
Aripioare in sos de soia-7
Aripioare in sos de soia-8

COMENTARII (1)

elena1988

elena1988 1

13.03.2011, 18:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!