Aripioare in sos de soia

de Ina in Pui, 18 Apr 2010 | 3618 vizualizari

 

O mancare pentru toata lumea, pentru orice ocazie si orice ora.
Se poate prepara in orice cuptor.
In cazul de fata aripioarele sunt gatite in cuptorul cu microunde.

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui ( 10-15 bucati )
  • pesmet
  • sos de soia
  • condiment pentru carne de pasare ( eventual picant )
  • mujdei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare in sos de soia:

Se spala bine aripioarele, se taie varfurile, iar copanelul se detaseaza de restul aripioarei. Se lasa sa se scurga bine apa. Bucatile de aripioare se cufunda in sos de soia ( 10 - 15 secunde ), apoi se tavalesc prin pesmet amestecat cu jumatate de lingurita de condimente pentru carne de pui ( nu pui mult, deoarece sosul de soia e suficient de sarat ).


Se aseaza intr-o tava fara ulei ( daca le pregatesti in cuptor pe gaz pui hartie de copt ), se acopera cu servetele de bucatarie si se pun la cuptor, pana capata culoare aurie. ( 40 min. in cuptor de aragaz sau 15 min. in cuptor cu microunde )


Se servesc cu mujdei de usturoi .


 

TIPS-URI

1

Pregatite in cuptorul aragazului ies usor crocante.

2

La microunde ies pufoase, datorita sosului de soia, care le fragezeste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare in sos de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

elena1988 1

13.03.2011, 18:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Snitel milanez