Copanele cu fasole galbena la cuptor

de Rocsi in Pui, 18 Iul 2010 | 4325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 1 kg fasole galbena
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • ardei galben
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • usturoi
  • 1 canita vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu fasole galbena la cuptor:

copanelele de pui se spala bine si se indeparteaza tot puful.

se freaca cu putin ulei,sare,piper ,canita de vin rosu si cu 2-3 catei de usturoi pisati si se lasa asa intr-un bol.

Fasolea galbena se curata la capete si se spala bine.

ceapa se curata si se taie marunt.

morcovul se curata si se taie rondele.

rosiile se curata de pielita si se taie cubulete.

ardeiul galben se taie patratele.

intr-o tigaie se pune putin ulei.

peste se pune ceapa si rosiile 3-4 min.

apoi se pune fasolea galbena ,morcovul si ardeiul.

se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba cam pe jumatate.

apoi pasta de tomate se amesteca cu piper,sare si putina apa se toarna peste fasole si se mai fierb cateva min.

cat timp facem fasolea copanelele se pun intr-o tava si se dau la cuptor sa se faca cam pe 3 sferturi.

asadar avem fasolea pe jumatate fiarta si copanelele pe 3 sferturi.

se ia un vas yena ,se unge cu putin ulei se pun copanele si fasolea galbena printre ele.

se da la cuptor si cand e gata se scoate si se serveste.

noi am servit cu castraveciori murati....tare bun a mai fost!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu fasole galbena la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

19.07.2010, 02:32

si eu vin trebuie sa fie foarte buna rocsi ai chefuit la nunta?super 5 furcu

Rocsi 1

19.07.2010, 11:10

mersi nadina...da am chefuit acum 2 ani la nunta la fratele meu

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 11:08

bun,bun...................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii