Piept de pui cu susan

de diaconta in Pui, 25 Noi 2012 | 3245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • Pesmet
  • Seminte de susan
  • Sare,piper
  • Usturoi granulat
  • Ghimbir pudra
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu susan:

Pieptul de pui l-am taiat fasii si l-am condimentat.


Ouale le-am batut cu un praf de sare si am adaugat faina.


Compozitia trebuie sa aiba consistenta la fel ca cea pentru clatite.


Am dat bucatile de pui prin compozitia de ou,apoi prin pesmetul amestecat cu susanul si le-am prajit in ulei încins.


Focul trebuie sa fie mai iute la început,apoi l-am redus ca sa nu se arda susanul.


Le-am scos pe hârtie absorbanta ca sa elimin surplusul de ulei.


Le-am servit ca aperitiv,dar merg foarte bine si alaturi de o garnitura ca fel principal.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

diaconta 1

30.11.2012, 13:02

Mihaela,musai sa fiu ca vad ca Padre iar nu-i la pupitru de control ))

MVMih 1

31.12.2012, 07:56

La multi ani !
La multi ani e o urare...
Toate bune, pieptu' mare
Si cat o-m mai colinda...
Da-i cu pipetul tot asa...

diaconta 1

31.12.2012, 10:31

Mihuleeeeeeeeeeee ma gandeam eu ca ar cam fi cazul sa apari.
An nou imbelsugat si cu bucurie sa fie la voi Va imbratisez cu drag si va mai astept la hlizeala.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu susan la cuptor