Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm....si restul lasam frau liber imaginatiei.....
1. Spalam feliile de piept de pui si le batem foarte usor ca pentru snitel.
2. Facem pudra la blender alunele.
3. Pe o foaie pergament punem pudra de alune, intindem fiecare bucata de piept sarata deja( dupa gust), apoi dam deasupra un strat de pudra de alune...si apoi il rulam strangandu-l usor . Il tavalim bine in pudra de alune si il asezam in tava.
Procedam la fel cu toate feliile.
Topim untul intr-un ibric si apoi il turnam peste pui.
Dam la cuptor la rumenit...in maxim 40 de min...functie de cuptor...e gata...si este incredibil de bun!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult