Piept de pui in crusta de alune

de RuxyRux in Pui, 9 Dec 2010 | 5006 vizualizari

 

Mmmmmmmmmmmmmmmmmm....si restul lasam frau liber imaginatiei.....

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui
  • 400 gr alune de padure( prajite)  
  • 200 gr unt
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de alune:

1. Spalam feliile de piept de pui si le batem foarte usor ca pentru snitel.


2. Facem pudra la blender alunele.


3. Pe o foaie pergament punem pudra de alune, intindem fiecare bucata de piept sarata deja( dupa gust), apoi dam deasupra un strat de pudra de alune...si apoi il rulam strangandu-l usor . Il tavalim bine in pudra de alune si il asezam in tava.


Procedam la fel cu toate feliile.


Topim untul intr-un ibric si apoi il turnam peste pui.


Dam la cuptor la rumenit...in maxim 40 de min...functie de cuptor...e gata...si este incredibil de bun!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

11.12.2010, 00:37

Cum asa? Sunt atat de sanatoase Mihaela...n-ar trebui sa lipseasca din dieta zilnica a fiecarui om daca le mananci crude atunci nu au cum sa iti faca rau...daca le servesti prajite atunci trebuie sa ai grija, Dr, Stroiescu un om pe care il admir din tot sufletul...arata pe degetele de la o mana 5 ...5 nuci...asta trebuie sa mancam in fiecare zi...pentru fibre, minerale....etc...am sa postez curand un articol despre nuci...cu gandul la tine...eu in fiecare zi mananc nuci...te pup cu drag...

mihaelar63 1

11.12.2010, 00:48

Ruxy in '90 am avut piatra la rinichi , dupa , chiar daca gustam,nuci,ardei iute , fanta , pepsi , instantaneu simteam un junghi in rinichiul operat . Asa ca am renuntat la ele . ardeiul iute acum imi place chiar mai mult ca piperul dar in cantitati moderate .

RuxyRux 1

11.12.2010, 08:44

Imi pare rau si te inteleg perfect...dupa 90' am avut de 5 ori colica renala grava cu pietre si stiu despre ce vorbesti....insa de atunci nu am mai avut probleme...Slava Cerului!...sanatate multa si desigur tu stii scumpa Mihaela ce e mai bine si ce nu pentru tine...ai grija de tine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume mexicane