Piept de pui in crusta de malai

de mihaelar63 in Pui, 7 Iun 2012 | 8798 vizualizari

 

Am mancat asa ceva in Cluj la ,, Hanul Dacilor '' .
Mancat , placut si preparat si eu !!!
Nu vreau sa ma laud dar al meu a iesit mai bun !!!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept pui
  • 3 oua
  • 1 lingura verdeata tocata [ patrunjel + usturoi verde]
  • faina alba
  • faina de malai
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de malai:

Pieptul de pui se portioneaza si se bate cu batsnitelul .Sarati , piparati .


Bateti ouale spuma si le amestecati cu verdeata , sare si piper dupa gust .


Tavaliti pieptul de pui prin faina alba apoi prin ou batut si la sfarsit prin faina de malai .


Prajiti in ulei incinssi scoateti pe servetele absorbante .


Preparatul se serveste cald .


Eu l-am servit alaturi de cartofi frantuzesti si castraveti murati .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mihaelar63 1

07.06.2012, 22:58

Atentie !!! rece se prea intareste crusta
Cred ca pentru a preveni aceasta ar trebui pus in ou putin bicarbonat stins cu zeama de lamaie

mamaieelena 1

07.06.2012, 23:17

bun,bun

MotanLaOale 1

08.06.2012, 15:28

Eu pun praf de copt in faina.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitele picante din piept de pui