Schnitzel de pui

de rivka in Pui, 7 Mar 2010 | 5663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame file de pui
  • 1 ou
  • condimente dupa gust
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei curat de floarea soarelui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schnitzel de pui:

Fileul de pui de taie de-a lungul cu un cutit cu lama ascutita in 4.Eu nu mai bat carnea de pui deloc.


Se condimenteaza dupa gust, se tavalesc in faina alba, apoi in oul batut cu furculita, apoi prin pesmet si se prajesc in tigaie in uleiul incins bine inainte cateva minute pe ambele parti pana prind o culoare aurie maronie.


Atentie sa nu se arda procesul de prajire mai continua si dupa scoaterea schnitelelor din ulei.


Se scote pe hartie absorbanta.


Am servit cu chiftelute de cartofi cu branza telemea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Schnitzel de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Teo 1

07.03.2010, 21:30

chiar imi place alaturi cu acele chiftelute!

elena1988 1

08.02.2011, 14:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna vegetariana
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu jeleu de gutui

de oanapl 6

ieri la 21:08

Salată de cartofi violet

ieri la 18:04

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu masline verzi si cartofi