Piept de pui în crustă de migdale

de Satisfyyourcravings in Pui, 11 Feb 2013 | 1895 vizualizari

 

Un preparat delicios cu maxim 300 de calorii.

 

INGREDIENTE

  • 2 jumătăţi piept de pui fără piele şi os
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 grame migdale prăjite, nesărate
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • sucul şi coaja de la 1/2 lămâie
  • 1 crenguță de rozmarin proaspăt, tocată
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui în crustă de migdale:

Migdale se macină într-un robot de bucătărie împreună cu usturoiul, uleiul, sucul și coaja de lămâie, rozmarinul, sarea și piperul.


Bucățile de carne se usucă cu un prosop de hârtie și se îmbracă pe ambele părți cu mixul de migdale apăsând ușor pentru a se fixa.


Se introduc în cuptorul preîncălzil la 218 grade Celsius, pentru 10 minute. Se întorc la jumătatea timpului. După expirarea timpului de prelucrare termică se acoperă cu folie de aluminiu și se mai lasă 5-10 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui în crustă de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RoXx 1

11.02.2013, 13:54

elucubratiiculinare 1

11.02.2013, 19:28

delicios

Rocsi 1

11.02.2013, 20:32

Cred ca are un gust aparte!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu pui