Piept de pui in crusta de nuci ~Reteta 300~

de Dana_Retetegg in Pui, 6 Noi 2013 | 3327 vizualizari

 

O reteta super usoara si foarte gustoasa, pe care merita sa o incercati.

Eu am mancat prima data pui in crusta de nuci la mare, iar de atunci am tot avut in plan sa prepar si eu pieptul de pui astfel. O idee excelenta sa transformam clasicul snitel sau pui pane in ceva super yum :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui fara piele si dezosat,
  • 6 linguri de pesmet,
  • 6 linguri de faina,
  • 2 oua,
  • 100 g nuca,
  • oregano,
  • busuioc,
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pt prajit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de nuci ~Reteta 300~:

Pesmetul se pune intr-o farfurie, se adauga condimentele si nuca taiata. Nu trebuie sa o macinam, ci doar taiata in bucatele cu un cutit.


Pieptul de pui se spala bine, se portioneaza (eu l-am taiat fasii ca pt pui Shanghai) si se pune intr-o farfurie cu faina.


Se trece bine prin faina, apoi prin ouale batute cu un praf de sare si apoi prin pesmetul cu nuca si condimente.


Se prajeste in ulei incins si se scoate atunci cand s-a rumenit, pe o farfurie in care am pus un servet.


Servim cu garnitura la alegere, eu am preferat piure-ul de cartofi preparat cu unt si lapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de nuci ~Reteta 300~" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

anca_rm 1

07.11.2013, 14:49

ce-mi place ideea , super. La cat mai multe retete Dana

Dana_Retetegg 1

07.11.2013, 16:06

Panacris 1

07.05.2016, 22:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci si piept de pui