Piept de pui la cuptor cu piure de legume

de diaconta in Pui, 14 Iul 2013 | 4562 vizualizari

 

Dacă e vorba de carne de pui,eu prefer pieptul de pui.Cel pe care l-am preparat azi,este de la un pui crescut la ţară,am pus poza doveditoare cu „proprietara” lui .Chiar dacă cărniţa unui astfel de pui e puţin mai tare,aşa cum l-am pregătit eu a fost foarte gustos şi fraged.L-am însoţit de un piure de legume foarte aromat.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui dezosat
  • 3 felii mozzarella
  • O rosie
  • Sare,piper,boia
  • Busuioc uscat
  • Cateva legume din amestec mexican congelate
  • Ulei
  • O lingurita mustar
  • Pesmet
  • Pentru piureul de legume:
  • Cartofi
  • Morcov
  • Ţelina
  • Un cubulet de unt
  • Sare,piper
  • O lingura smântâna
  • Patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor cu piure de legume:

Pieptul de pui l-am condimentat si l-am lasat pâna a doua zi.


Am uns felia cu mustar si pe partea care va ramâne în exterior am presarat pesmet.


In interiorul ei ,pe jumatatea suprafetei,am pus doua felii de mozzarella,legume congelate,doua felii de rosie,apoi am acoperit cu partea pe care nu am pus nimic.


Am umezit o hârtie de copt,am uns-o cu putin ulei si am pus pieptul de pui pe ea,apoi l-am împachetat si l-am pus într-o tava la cuptor pentru 40 de minute.


Dupa acest timp,am scos hârtia,l-am pus din nou în tava,am pus deasupra o felie de mozzarella,am presarat busuioc uscat si peste ea o felie de rosie.


Am pus din nou la cuptor pâna când s-a topit brânza.


Legumele pentru piure le-am curatat,le-am taiat cuburi si le-am fiert în apa cu putina sare.


Apoi le-am pasat grosier,am adaugat unt,piper si o lingura smântâna,iar la final verdeata.


O combinatie foarte reusita dupa parerea mea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor cu piure de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

diaconta 1

27.10.2013, 18:37

Krysty multumesc

-Licurici- 1

22.06.2015, 16:17

Cat de bine arata! Sie u prefer pieptul de pui

diaconta 1

22.06.2015, 20:13

Licurici,ma bucur ca-ti place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de cascaval cu cartofi dulci