Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dupa experienta de fast food made by home de saptamana trecuta am revenit la obiceiuri sanatoase,la legume si verdeturi pentru a nu ne face un obicei din mancarea nesanatoasa si grea :)
Mi s-a parut o idee buna acest pranz sanatos cu vitamine multe,mai ales ca am rare ocazii de a gati o garnitura cu legume…cea mai buna leguma fiind si la noi carnea :)
Pieptul de pui l-am taiat in felii,potrivite pentru gratar,apoi l-am marinat in vin alb,apa de flori de portocal,sos soia,curry si l-am lasat aproximativ o ora acolo.Dupa ce s-a marinat l-am pus pe gratarul foarte bine incins,stropit cu putin ulei de masline si l-am rumenit frumos.
Legumele le-am taiat in felii asemenatoare ca si dimensiuni pentru a se gati la fel,apoi le-am pus in apa clocotita cu sare,mai intai morcovii pe care i-am lasat 2 minute,apoi fasolea verde 1 minut si la urma dovlecelul pe care l-am pus dupa ce am stins focul si care nu cred ca a stat mai mult de 30 secunde in apa.Am vrut sa le pastrez cat de cat textura ferma,dar nici sa nu fie prea crude.
Am scurs de apa legumele,apoi intr-o tigaie am pus uleiul,usturoiul tocat marunt,cimbru si la urma legumele pe care le-am calit usor cam 1 minut.La sfarsit am adaugat si o lingurita de susan negru doar pentru decor.
Am servit legumele alaturi de pieptul la gratar,innobilate cu o racoroasa salata de vara.
Pofta mare!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult