Piept de pui la gratar cu salata de cruditati

de JulyCris in Pui, 26 Mar 2014 | 2637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare,condimente
  • pt. salata
  • 1/2 varza alba
  • 1 sfecla rosie
  • 1 morcov
  • telina
  • sare,ulei,otet
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu salata de cruditati:

Pieptul de pui spala,se ia pielea si se portioneaza in bucati potrivit de groase.Se bat cu ciocanul pt snitele.Se condimenteaza si se pun in tigaia speciala pt gratar pana se rumenesc frumos pe ambele parti.

Salata

Varza se spala si se toaca marunt. Se freaca cu sare si se adauga in bol.Sfecla,telina si morcovul,curatate si spalate se dau pe razatoarea mare.Se adauga ulei si otet,mararul tocat marunt ,se amesteca toate ingredientele, si...enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

deyutzky 1

26.03.2014, 18:38

delicios!

Rocsi 1

26.03.2014, 19:35

Pieptul de pui la gratar cam este preferatul meu

JulyCris 1

26.03.2014, 20:05

Buni,facem schimb.Eu va dau salata,d-voastra tocanita. Am balit si eu la tocanita aia de ciuperci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu pui si masline