Piept de pui la gratar cu salata de cruditati

de JulyCris in Pui, 26 Mar 2014 | 742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare,condimente
  • pt. salata
  • 1/2 varza alba
  • 1 sfecla rosie
  • 1 morcov
  • telina
  • sare,ulei,otet
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu salata de cruditati:

Pieptul de pui spala,se ia pielea si se portioneaza in bucati potrivit de groase.Se bat cu ciocanul pt snitele.Se condimenteaza si se pun in tigaia speciala pt gratar pana se rumenesc frumos pe ambele parti.


Salata


Varza se spala si se toaca marunt. Se freaca cu sare si se adauga in bol.Sfecla,telina si morcovul,curatate si spalate se dau pe razatoarea mare.Se adauga ulei si otet,mararul tocat marunt ,se amesteca toate ingredientele, si...enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

deyutzky 1

26.03.2014, 18:38

delicios!

Rocsi 1

26.03.2014, 19:35

Pieptul de pui la gratar cam este preferatul meu

JulyCris 1

26.03.2014, 20:05

Buni,facem schimb.Eu va dau salata,d-voastra tocanita. Am balit si eu la tocanita aia de ciuperci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii