Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

de Rocsi in Pui, 11 Iun 2015 | 8780 vizualizari

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

11.06.2015, 20:08

Arata grozav Rocsicuta draga!

Gicuta 1

11.06.2015, 20:09

O bunatate!

Gherca Daniela 1

11.06.2015, 20:10

foarte bun!

Corinuta 1

11.06.2015, 20:10

yaaammmiiiiiiiii! si eu vreau papica de-asta buna buna!

Rocsi 1

11.06.2015, 20:15

Multumesc mult Ruxy draga

Rocsi 1

11.06.2015, 20:15

Multumesc Gicuta

Rocsi 1

11.06.2015, 20:15

Daniela, multumesc

Rocsi 1

11.06.2015, 20:15

Esti invitata mea Corina

MotanLaOale 1

11.06.2015, 20:32

bun bun

-Licurici- 1

11.06.2015, 20:46

mmmm.... fix pe gustul meu!! Like like

Merisor 1

11.06.2015, 21:00

Yummmm, ce bun!

reisnaor_2006 1

11.06.2015, 21:03

o bunatate Rocsi

Rocsi 1

11.06.2015, 21:33

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

11.06.2015, 21:33

Multumesc Ira

Rocsi 1

11.06.2015, 21:33

Meri, multumesc

Rocsi 1

11.06.2015, 21:33

Multumesc Roxana

diaconta 1

11.06.2015, 21:50

Ce buuuuuuuuun

dantes 1

12.06.2015, 07:33

Foarte bun!

mirela0911 1

12.06.2015, 09:30

Mmmm buuun!

Rocsi 1

12.06.2015, 10:06

Foarte bun a fost Dia

Rocsi 1

12.06.2015, 10:06

Multumesc Dantes

Rocsi 1

12.06.2015, 10:06

Mirela, multumesc

Catalina L 1

12.06.2015, 18:53

ce bun este

- Andreea - 1

12.06.2015, 21:47

Rocsi 1

13.06.2015, 10:02

Multumesc Catalina

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu pui si trei feluri de ciuperci