Piept de pui la tigaie cu spanac

de Valclaudia in Pui, 4 Mai 2015 | 895 vizualizari

 

Dukan (croaiera)_ se poate servi in zilele PL

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sare si piper dupa gust
  • cca 200 g spanac proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 ridiche rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie cu spanac:

Spalam pieptul de pui, apoi il tamponam cu hartie absorbanta.


Taiem carnea cubulete, o asezam in tigaia antiaderenta si presaram putin marar verde proaspat tocat, sare si piper dupa gust.


Lasam sa se gateasca 10 minute la foc iute pana se rumenesc bucatelele de carne pe toate partile.


Le scoatem apoi pe o farfurie iar in aceeasi tigaie punem spanacul proaspat spalat in mai multe ape, rupt bucati sau taiat fasii.


Presaram un praf de sare si unul de piper alb peste spanac, il gatim doua minute la foc iute.


Servim bucatelele de carne cu spanac si ridiche rosie, toate acestea asezonate cu marar verde proaspat tocat din belsug...


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (16)

tarasmariana 1

05.05.2015, 09:26

Panacris 1

05.05.2015, 09:35

MOKUSKA 1

05.05.2015, 09:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!