Piept de pui la tigaie cu spanac

de Valclaudia in Pui, 4 Mai 2015 | 1009 vizualizari

 

Dukan (croaiera)_ se poate servi in zilele PL

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sare si piper dupa gust
  • cca 200 g spanac proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 ridiche rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie cu spanac:

Spalam pieptul de pui, apoi il tamponam cu hartie absorbanta.


Taiem carnea cubulete, o asezam in tigaia antiaderenta si presaram putin marar verde proaspat tocat, sare si piper dupa gust.


Lasam sa se gateasca 10 minute la foc iute pana se rumenesc bucatelele de carne pe toate partile.


Le scoatem apoi pe o farfurie iar in aceeasi tigaie punem spanacul proaspat spalat in mai multe ape, rupt bucati sau taiat fasii.


Presaram un praf de sare si unul de piper alb peste spanac, il gatim doua minute la foc iute.


Servim bucatelele de carne cu spanac si ridiche rosie, toate acestea asezonate cu marar verde proaspat tocat din belsug...


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

tarasmariana 1

05.05.2015, 09:26

Panacris 1

05.05.2015, 09:35

MOKUSKA 1

05.05.2015, 09:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana