Piept de pui pane umplut cu cascaval

de deyutzky in Pui, 8 Oct 2012 | 15839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cascaval Delaco
  • cateva linguri de faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pane umplut cu cascaval:

Pieptul de pui se spala bine, se taie felii subtiri, se bate si se condimenteaza cu piper si sare.


Ouale se bat cu un praf de sare, cascavalul se taie fasii.


Punem uleiul la incins intr-o tigaie dupa care luam cate o bucata din piept de pui si punem pe marginea fiecarei bucati cate o fasie de cascaval, rulam, dam prin faina, apoi prin ou si punem la prajit in uleiul incins.


Dupa ce sunt gata, se scot pe un servetel pt a se absoarbe uleiul.


Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane umplut cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

09.10.2012, 08:48

Bun, bun!

Sidy 1

12.10.2012, 08:41

Tare bun tre'sa fie !

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:28

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta rustica cu mac si branza
  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorraine cu piept de pui,brocoli si conopida