Piept de pui pe grill

de meosiris in Pui, 1 Aug 2009 | 1945 vizualizari

 

5 piepti de pui
1/2 ardei gras verde
2 rosii
150g cascaval ras
patrunjel verde
delikat.

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe grill:

-Se taie cubulete mici jumatatea de ardei gras si rosiile si se amesteca cu patrunjelul tocat marunt si cascavalul ras.

-Pieptul de pui se pune pe grill si se asteapta sa se rumeneasca doar pe o parte, apoi pe o bucata de folie de Al, se pune pieptul, insa cu partea nefacuta in jos.


-Deasupra se pun 1-2 linguri din amestecul de mai sus.

-Se impacheteaza si se pune iar pe grillul incins.Se lasa sa se faca pieptul de pui.
-Cascavalul se topeste si tine legumele prinse de carne.Este absolut delicios!!!

-Noi am servit cu piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe grill" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

meosiris 1

06.10.2010, 11:43

Pai cam in 15-20 de minute. Eu o mai desfac usor din cand in cand sa vad daca s-a topit cascavalul de deasupra .

Bucataras Medi 1

06.10.2010, 11:56

absolut delicios, absolut frumos................@.cred ca depinde si de cuptor asta este motivul pentru care eu ma feresc de multe ori sa spun cate se tine .....................felicitari pentru tot ceea ce faci..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi dulci cu varza de Bruxelles, carnati de pui, pere si za'atar