Piept de pui pe grill

de meosiris in Pui, 1 Aug 2009 | 4370 vizualizari

 

5 piepti de pui
1/2 ardei gras verde
2 rosii
150g cascaval ras
patrunjel verde
delikat.

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe grill:

-Se taie cubulete mici jumatatea de ardei gras si rosiile si se amesteca cu patrunjelul tocat marunt si cascavalul ras.

 -Pieptul de pui se pune pe grill si se asteapta sa se rumeneasca doar pe o parte, apoi pe o bucata de folie de Al, se pune pieptul, insa cu partea nefacuta in jos.

-Deasupra se pun 1-2 linguri din amestecul de mai sus.
-Se impacheteaza si se pune iar pe grillul incins.Se lasa sa se faca pieptul de pui.
-Cascavalul se topeste si tine legumele prinse de carne.Este absolut delicios!!!

 -Noi am servit cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe grill" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

meosiris 1

06.10.2010, 11:43

Pai cam in 15-20 de minute. Eu o mai desfac usor din cand in cand sa vad daca s-a topit cascavalul de deasupra .

Bucataras Medi 1

06.10.2010, 11:56

absolut delicios, absolut [email protected] ca depinde si de cuptor asta este motivul pentru care eu ma feresc de multe ori sa spun cate se tine .....................felicitari pentru tot ceea ce faci..................

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cocos in vin (Coq au vin)