Piept de pui Quatro Formaggi

de Bucataras Medi in Pui, 30 Iul 2012 | 8384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 250 g de smantana dulce pentru gatit
  • 100 g mozzarella
  • 100-150 g parmezan
  • 100 g brie
  • 150 g gorgonzola
  • sare
  • piper alb
  • ulei de masline
  • o lingura de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Quatro Formaggi:

Spalam carnea, o lasam la scurs si apoi taiem fiecare bucata de piept de pui in jumatate. Batem fiecare bucata de carne usor cu ciocanul, condimentam dupa gust cu sare si piper, ungem cu putin ulei de masline si asezam pe gratarul incins. Cand carnea este bine facuta pe o parte o intoarcem si pe cealalta parte si lasam pana cand aceasta este bine facuta si frumos rumenita.


In timp ce carnea este pe gratar ne ocupam de sos. Intr-o tigaie incinsa topim untul, adaugam smantana si apoi branzeturile taiate cubulete. Amestecam pana cand branza se topeste. In tot acest timp focul trebuie sa fie mic, astfel incat sa nu grabim topirea branzeturilor si in felul acesta sa nu se branzeasca sosul. Adaugam si parmezanul ras si potrivim de sare si piper. Sosul rezultat trebuie sa fie unul cremos.


La final turnam sosul peste pieptul de pui si servim cald alaturi de o garnitura (eu am preferat cartofi la ceaun) si o salata (de varza sau ce va place)

 

TIPS-URI

1

Trebuie sa mentionez inca de la inceput ca pentru "confectionarea" sosului ingredientele nu sunt "batute-n cuie"....................adica,fiecare poate jongla cu ele in functie de preferintele si gusturile fiecaruia.Ce pot sa mai spun este ca acest sos este grozav de bun si il recomand .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Quatro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

mamaieelena 1

31.07.2012, 08:40

bun,bun

Sim0na 1

31.07.2012, 09:38

Mi-a venit apa-n gura
Super combinatie, iar sosul cred ca-i demential!

mihaelar63 1

31.07.2012, 22:48

aplauze - quatro

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).