Piept de pui Quatro Formaggi

de Bucataras Medi in Pui, 30 Iul 2012 | 11563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 250 g de smantana dulce pentru gatit
  • 100 g mozzarella
  • 100-150 g parmezan
  • 100 g brie
  • 150 g gorgonzola
  • sare
  • piper alb
  • ulei de masline
  • o lingura de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Quatro Formaggi:

Spalam carnea, o lasam la scurs si apoi taiem fiecare bucata de piept de pui in jumatate. Batem fiecare bucata de carne usor cu ciocanul, condimentam dupa gust cu sare si piper, ungem cu putin ulei de masline si asezam pe gratarul incins. Cand carnea este bine facuta pe o parte o intoarcem si pe cealalta parte si lasam pana cand aceasta este bine facuta si frumos rumenita.

In timp ce carnea este pe gratar ne ocupam de sos. Intr-o tigaie incinsa topim untul, adaugam smantana si apoi branzeturile taiate cubulete. Amestecam pana cand branza se topeste. In tot acest timp focul trebuie sa fie mic, astfel incat sa nu grabim topirea branzeturilor si in felul acesta sa nu se branzeasca sosul. Adaugam si parmezanul ras si potrivim de sare si piper. Sosul rezultat trebuie sa fie unul cremos.

La final turnam sosul peste pieptul de pui si servim cald alaturi de o garnitura (eu am preferat cartofi la ceaun) si o salata (de varza sau ce va place)

TIPS-URI

1

Trebuie sa mentionez inca de la inceput ca pentru "confectionarea" sosului ingredientele nu sunt "batute-n cuie"....................adica,fiecare poate jongla cu ele in functie de preferintele si gusturile fiecaruia.Ce pot sa mai spun este ca acest sos este grozav de bun si il recomand .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Quatro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mamaieelena 1

31.07.2012, 08:40

bun,bun

Sim0na 1

31.07.2012, 09:38

Mi-a venit apa-n gura
Super combinatie, iar sosul cred ca-i demential!

mihaelar63 1

31.07.2012, 22:48

aplauze - quatro

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

ieri la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

ieri la 16:37

Briose Ferrero

de Rocsi 9

pe 18.05 la 11:34

Desert prajitura cu urda si visine

de oanapl 7

pe 15.05 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui pe pat de varza murata