Lasagna cu spanac si pui

de Luckycake in Pui, 6 Feb 2014 | 9280 vizualizari

 

Daca va plac pastele dar vreti sa le gatiti si altfel decat cu sos bolognez, va propun lasagna cu spanac si pui.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 pachet foi lasagne
  • 5 fileuri piept pui cam 500 grame
  • 300 grame spanac
  • smantana de casa sau smantana dulce
  • 150 grame cascaval
  • mozzarella 100 grame
  • 1 catel usuroi
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • Sos de rosii:
  • 1 conserva rosii tocate ulei de masline
  • busuioc
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac si pui:

Incepem prin a condimenta fileurile din piept de pui cu sare si piper apoi presaram un strop de ulei de masline. Intr-o tigaie grill, prajim pieptul de pui fara adaos de ulei de masline. Apoi spalam bine spanacul si il taiem fasii. In tigaia de grill punem usturoiul maruntit bine impreuna cu o lingura de ulei de masline si calim 1 minut, fara sa se arda. Adaugam spanacul si il lasam vreo 3-4 minute la foc mediu, apoi il punem deoparte. Pentru sosul de rosii incalzim o ligura de ulei de masline apoi adaugam conserva de rosii si asezonam cu sare si piper apoi punem si busuiocul cu oregano. Lasam sa fiarba 10 minute.


Acum trecem la montarea lasagnei. Pe fundul unei tavi termorezistente punem 3 linguri de smantana si 3 linguri de sos de rosii, apoi foile de lasagna , 3 linguri de smantana si 3 linguri de sos rosii , presaram spanacul si piepul de pui taiat cubulete. Deasupra razuim cascaval cat sa acopere puiul si spanacul si adaugam putina nucsoara macinata. Repetam aranjarea straturile pana se termina umplutura. Mie mi-au iesit 4 straturi, cel desupra fiind cel de foi acoperit cu smantana, sos de rosii, mozzarella rupta bucatele si casaval razuit.


Coacem in cuptorul preincalzit la 200 grade cam 20 de minute sau pana capata o culoare aurie. Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Corinuta 1

16.02.2014, 14:07

Cred ca-i foarte buna si o sa incerc odata varianta asta!

Luckycake 1

16.02.2014, 14:21

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 15:11

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne de pui si ciuperci