Lasagna cu pui

de Dya Daniela Andrei in Lasagna, 19 Sep 2016 | 4093 vizualizari

 

Am pregatit-o cu ce aveam in casa, la indemana. Chiar si asa a iesit extrem de gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de lasagna
  • un piept de pui dezosat
  • 150 ml suc de rosii
  • 300 gr cas de oi sarat
  • 6 oua mari
  • 300 gr smantana
  • 2-3 rosii de gradina
  • ardei grasi (rosu si verde)
  • cateva cepe albe
  • cateva frunze de busuioc verde
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu pui:

Tocam ardeii, rosiile si ceapa.

Calim legumele pentru 10 minute aproximativ, adaugam sucul de rosii, condimentele si busuiocul tocat, continuand fierberea pentru 5 minute. Punem pieptul de pui tocat, amestecam cu grija si pastram vasul pe foc pana ce carnea se patrunde suficient.

Intr-o tava de cuptor, intindem pe rand, foi de lasagna, turnam jumatate de cantitate din ouale batute cu smantana, presaram branza rasa si adaugam pieptul de pui cu sucul de rosii.

(Repetam operatiunea, asezand straturi foi de lasagna, branza rasa, sosul de rosii cu pieptul de pui tocat).

Se coace la 160 de grade pentru 45-50 de minte.

Se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne de pui si ciuperci