Piept de pui umplut

de gaby_duceag in Pui, 16 Mar 2015 | 32759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati piept de pui
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr bacon afumat
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

  1. Spala bucatile de pui si usuca-le cu un servet curat.
  2. Rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.
  3. Baconul taie-l bucatele si-l caleste 2 minute.
  4. Taie bucatile de piept de pui in doua, dar nu total, si desfa bucata de pui. Bate-o usor cu ciocanul pentru carne.
  5. Pune pe jumatate din bucata cascaval, apoi bucatele de bacon, presara putina sare si busuioc. Trece pe deasupra bucata de pui ramasa libera si preseaza usor.
  6. Procedeaza la fel cu toate bucatile de pui, cascavalul si baconul ramas.
  7. Incinge tigaia grill si unge-o cu unt.
  8. Pune pachetelele de pui pe grill-ul incins , lasa-l sa se rumeneasca frumos apoi invarte-l si pe cealalta parte.Presara boia de rdei iute.
  9. Serveste -l cu cartofi nature cu unt si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Zamfira 1

14.11.2015, 13:20

Ola-la-la ce bunatate, ia sa fac si eu, SUPER bine arata!!!!!!

Ancutsa 1

05.12.2017, 15:27

Delicios!

Xandrinne 1

16.01.2021, 23:10

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste din paine