Piept de pui umplut

de gaby_duceag in Pui, 16 Mar 2015 | 20942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati piept de pui
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr bacon afumat
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:


  1. Spala bucatile de pui si usuca-le cu un servet curat.

  2. Rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.

  3. Baconul taie-l bucatele si-l caleste 2 minute.

  4. Taie bucatile de piept de pui in doua, dar nu total, si desfa bucata de pui. Bate-o usor cu ciocanul pentru carne.

  5. Pune pe jumatate din bucata cascaval, apoi bucatele de bacon, presara putina sare si busuioc. Trece pe deasupra bucata de pui ramasa libera si preseaza usor.

  6. Procedeaza la fel cu toate bucatile de pui, cascavalul si baconul ramas.

  7. Incinge tigaia grill si unge-o cu unt.

  8. Pune pachetelele de pui pe grill-ul incins , lasa-l sa se rumeneasca frumos apoi invarte-l si pe cealalta parte.Presara boia de rdei iute.

  9. Serveste -l cu cartofi nature cu unt si salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

reisnaor_2006 1

29.04.2015, 13:14

ce bunatate

Zamfira 1

14.11.2015, 13:20

Ola-la-la ce bunatate, ia sa fac si eu, SUPER bine arata!!!!!!

Ancutsa 1

05.12.2017, 15:27

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel