Piept de pui umplut

de gaby_duceag in Pui, 16 Mar 2015 | 20258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati piept de pui
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr bacon afumat
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:


  1. Spala bucatile de pui si usuca-le cu un servet curat.

  2. Rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari.

  3. Baconul taie-l bucatele si-l caleste 2 minute.

  4. Taie bucatile de piept de pui in doua, dar nu total, si desfa bucata de pui. Bate-o usor cu ciocanul pentru carne.

  5. Pune pe jumatate din bucata cascaval, apoi bucatele de bacon, presara putina sare si busuioc. Trece pe deasupra bucata de pui ramasa libera si preseaza usor.

  6. Procedeaza la fel cu toate bucatile de pui, cascavalul si baconul ramas.

  7. Incinge tigaia grill si unge-o cu unt.

  8. Pune pachetelele de pui pe grill-ul incins , lasa-l sa se rumeneasca frumos apoi invarte-l si pe cealalta parte.Presara boia de rdei iute.

  9. Serveste -l cu cartofi nature cu unt si salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (28)

Aletta 1

22.04.2015, 22:51

Azi ,la job imi verificam mail-ul si am dat peste un mail de la bucataras cu reteta ta de piept de pui umplut,
Abia asteptam sa ajung acasa sa-i pregatesc iubitului meu.
I-a placut foarte mult si a fost si foarte bun,
Iti multumesc ptr aceasta reteta.

reisnaor_2006 1

29.04.2015, 13:14

ce bunatate

Zamfira 1

14.11.2015, 13:20

Ola-la-la ce bunatate, ia sa fac si eu, SUPER bine arata!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu naut a la italienne