Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

de mihaelar63 in Pui, 23 Ian 2020 | 4403 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
 Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului. Pregatisem ciorba de burta coaste de batal. Nu a fost nicio problema sa ma reorganizez. Aveam un piept de pui proaspat. Copii au fost incantati sa ma ajute la prepararea pieptului de pui umplut. Au aliniat ingredientele, au decorat. La sfarsit au mancat cu mare satisfactie si pofta preparatul la care au muncit si ei !!!

 

INGREDIENTE

  • 650 gr piept de pui
  • 150 gr cascaval
  • 150 gr carnaciori uscati de porc
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 lingurita usturoi granulat uscat
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 linguri iaurt gras
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei:

  1. Spalati carnea si o stergeti de apa.
  2. Pregatiti ingredientele pentru umplere.
  3. Feliati in baghete ardeiul si cascavalul.
  4. Introduceti in fiecare bucata de carne carnaciori, ardei si cascaval.
  5. Ungeti bucatile de carne cu unamestec format din iaurt, mustar, usturoi, oregano, sare si piper.
  6. Prajiti bucatile de pui impanate, pe toate partile in ulei incins amestecat cu unt.
  7. Nu trebuie sa insistati cu prajirea pentru ca le vom coace inca 20 minute la cuptor la 180 grade C.
  8. Dupa coacere puiul se acopera cu o folie de aluminiu sau un capac si se lasa sa se odihneasca 10 minute.
  9. Feliati pieptul de pui umplut si serviti cu garnitura preferata.

TIPS-URI

1

Serviti pieptul de pui umplut alturi de salata sau garnitura preferata.

2

Cascavalul s-a prea topit dar in schimb a dat fragezime carnii de pui.

3

Carnaciorul uscat se va introduce mai usor in interiorul pieptulu de pui.

4

Pieptul de pui este gustos si rece, poate fi folosit si in pachetelul pentru scoala sau servici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu paste