Piept de pui umplut cu spanac si branza slaba de vaca pt bebelusi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 16 Apr 2010 | 3739 vizualizari

 

dak pt noi am tot facut bunataturi, trebuia sa-i fac si printisorului nostru ceva bun k saracutul inchite in sec

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui
  • o lingurita branza slaba de vaca
  • o lingurita spanac fiert
  • scobitori
  • unt pt uns tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu spanac si branza slaba de vaca pt bebelusi:

spalam pieptul de pui il batem putin si il umplem cu compozitia formata din branza si spanac pe care l-am fiert si l-am tocat marunt.


rulam si-l prindem cu scobitori pt a nu iesi compozitia afara, ungem un vas termorezistent cu unt si dam la cuptor pt cca 30 de min.


se intoarce pe ambele parti.


se serveste cu garnitura de brocoli si conopida.

 

TIPS-URI

1

daca bebele nu mesteca se paseaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu spanac si branza slaba de vaca pt bebelusi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Sylvia 1

17.04.2010, 10:07

Asta imi place si mie as manca cu bb alaturi

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 19:53

sylvia, mai mult l-am mancat eu, ii bagam lui o bucatica, 2 mie

cristyn 1

17.04.2010, 23:07

buna idee ptr.bebe

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu sos bechamel