Pastrav prajit

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 15 Iun 2014 | 2723 vizualizari

 

BBk happy!

 

INGREDIENTE

  • un pastrav proaspat
  • 2 linguri cu faina alba
  • sare dupa gust
  • mamaliguta calda :P
  • optional: mujdei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Se curata pastravul (eu l-am taiat in doua, pe lung), se sareaza dupa gust si se trece prin faina alba. Se prajeste apoi, pe ambele parti, in uleiul incins in prealabil, pana se rumeneste frumos. Se serveste cald, cu mamaliguta pregatita in paralel si cu mujdeiul de usturoi. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ioanadidi 1

08.08.2014, 14:23

Asa este! Fiecare gateste dupa cum doreste. Mi s-a parut nepotrivit ca am gasit reteta la sectiunea de Mancare pentru copii. Hai atunci sa ne "hranim" copii chiar si de 18 ani cu prajeli. Pacat de peste!

ioanadidi 1

08.08.2014, 14:37

Si nu sunt un cont fals sau o persoana care doar comenteaza asa, de dragul de a o face. Nu zic ca pestele preparat asa nu ar fi gustos, ci doar consider ca sectiunea in care reteta a fost postata este nepotrivita. Sunt profund dezamagita! Se pare ca oricine poate posta orice reteta oriunde. Atentie prajelile nu sunt recomanadate nici pentru copii, nici pentru adulti! Care mai e diferenta intre o mancare gatita in casa si fast-food? Succes in continuare!

Dya Daniela Andrei 1

08.08.2014, 20:29

Repet, TU, gatesti cum crezi! EU gatesc cum vreau! Nu sunt obligata sa dau explicatii nimanui pentru ceea ce aleg sa gatesc si cum sa gatesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit