Pastrav prajit

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 15 Iun 2014 | 2536 vizualizari

 

BBk happy!

 

INGREDIENTE

  • un pastrav proaspat
  • 2 linguri cu faina alba
  • sare dupa gust
  • mamaliguta calda :P
  • optional: mujdei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Se curata pastravul (eu l-am taiat in doua, pe lung), se sareaza dupa gust si se trece prin faina alba. Se prajeste apoi, pe ambele parti, in uleiul incins in prealabil, pana se rumeneste frumos. Se serveste cald, cu mamaliguta pregatita in paralel si cu mujdeiul de usturoi. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ioanadidi 1

08.08.2014, 14:23

Asa este! Fiecare gateste dupa cum doreste. Mi s-a parut nepotrivit ca am gasit reteta la sectiunea de Mancare pentru copii. Hai atunci sa ne "hranim" copii chiar si de 18 ani cu prajeli. Pacat de peste!

ioanadidi 1

08.08.2014, 14:37

Si nu sunt un cont fals sau o persoana care doar comenteaza asa, de dragul de a o face. Nu zic ca pestele preparat asa nu ar fi gustos, ci doar consider ca sectiunea in care reteta a fost postata este nepotrivita. Sunt profund dezamagita! Se pare ca oricine poate posta orice reteta oriunde. Atentie prajelile nu sunt recomanadate nici pentru copii, nici pentru adulti! Care mai e diferenta intre o mancare gatita in casa si fast-food? Succes in continuare!

Dya Daniela Andrei 1

08.08.2014, 20:29

Repet, TU, gatesti cum crezi! EU gatesc cum vreau! Nu sunt obligata sa dau explicatii nimanui pentru ceea ce aleg sa gatesc si cum sa gatesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit