Piure de morcov cu litchies

de amalia01 in Mancare copii, 13 Ian 2013 | 3420 vizualizari

 

UN DESERT DELICIOS SI PLIN DE VITAMINE,PENTRU COPII.

 

INGREDIENTE

  • 4morcovi fierti in apa cu sare 
  • 10 fructe litchies
  • 1 lingurita de miere
  • 1 varf de cutit scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de morcov cu litchies:

- morcovii se scurg si se mixeaza cu blenderul;

- fructele de litchies se curata si se taie marunt;

- se amesteca fructele cu morcovul si se adauga mierea si scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de morcov cu litchies" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

13.01.2013, 17:19

da cred ca e super

amalia01 1

13.01.2013, 18:25

Alessia l-a "devorat"de-a dreptul...imi pregateam mie si am ramas fara el!

diaconta 1

14.01.2013, 09:15

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Duo rulou de pui si vitel,cu piure de morcovi si dulceata de merisoare cu ardei iute