Pastrav prajit

de -Licurici- in Pastrav, 29 Iul 2015 | 3357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • malai
  • faina
  • ulei
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Pastravii se spala, se curata, apoi se sterg cu un servetel de bucatarie si se dau cu sare.


Intr-o farfurie adanca, am amestecat faina cu malaiul, apoi am tavalit pastravii prin amestec si i-am pus la prajit in ulei. I-am prajit 7 min pe fiecare parte.


Cand au fost gata, i-am stropit cu zeama de lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lucry 1

03.08.2015, 09:10

OFERTA DE MUNCA
Cautam colaboratori part-time pentru publicare anunturi!
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati.
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pentru detalii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de email: lucretiaastefanoaie@yahoo.com

Gicuta69 1

10.08.2015, 11:35

O bunatate de peste!

-Licurici- 1

21.08.2015, 13:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit