Pastrav prajit

de -Licurici- in Pastrav, 29 Iul 2015 | 4340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • malai
  • faina
  • ulei
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Pastravii se spala, se curata, apoi se sterg cu un servetel de bucatarie si se dau cu sare.


Intr-o farfurie adanca, am amestecat faina cu malaiul, apoi am tavalit pastravii prin amestec si i-am pus la prajit in ulei. I-am prajit 7 min pe fiecare parte.


Cand au fost gata, i-am stropit cu zeama de lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lucry 1

03.08.2015, 09:10

OFERTA DE MUNCA
Cautam colaboratori part-time pentru publicare anunturi!
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati.
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pentru detalii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de email: lucretiaastefanoaie@yahoo.com

Gicuta69 1

10.08.2015, 11:35

O bunatate de peste!

-Licurici- 1

21.08.2015, 13:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai