Pastrav prajit

de -Licurici- in Pastrav, 29 Iul 2015 | 2902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • malai
  • faina
  • ulei
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Pastravii se spala, se curata, apoi se sterg cu un servetel de bucatarie si se dau cu sare.

Intr-o farfurie adanca, am amestecat faina cu malaiul, apoi am tavalit pastravii prin amestec si i-am pus la prajit in ulei. I-am prajit 7 min pe fiecare parte.

Cand au fost gata, i-am stropit cu zeama de lamaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Lucry 1

03.08.2015, 09:10

OFERTA DE MUNCA
Cautam colaboratori part-time pentru publicare anunturi!
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati.
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pentru detalii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de email: lucretiaastefanoaie@yahoo.com

Gicuta69 1

10.08.2015, 11:35

O bunatate de peste!

-Licurici- 1

21.08.2015, 13:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L