Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor

de diaconta in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2010 | 3667 vizualizari

 

Carnea de pasare ramane totusi preferata mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept de pui (mai voinica)
  • 300 gr carne tocata de pui
  • 3 carnaciori proaspeti(adica neafumati)
  • 6 buc ciuperci mai marisoare
  • 2 morcovi
  • condimente pentru pui
  • piper
  • rozmarin,verdeata
  • smantana
  • 1/2 lingura amidon
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor:

Pieptul de pui taiat felii mari (cat sa se poata umple) si carnea tocata se condimenteaza si se lasa la frigider.


Morcovii se curata si se taie rondele.Ciupercile se curata,se spala si se taie felii mai mari.


Pe feliile de piept de pui se pune carnea tocata si se inchid precum o carte.Pentru siguranta le-am prins cu scobitoare la capat,dar s-a dovedit ca nu era nevoie.


Intr-un vas de yena se pune putin ulei,se aseaza bucatile de piept ,carnatii si deasupra rondele de morcov.


Se pune supa de pui cat sa fie acoperite bine. Se dau la cuptorul incins cam 30 de minute.


Cand carnea este facuta de jumatate ,se adauga si ciupercile.


Cand este aproape gata amestecam putina smantana(3 linguri) cu putin amidon si turnam in tava peste sos.


Presaram verdeata si gata,punem alaturi o garnitura(eu am facut piure de cartofi) si ....pofta sa avem,ca de buuuuuuun nu mai vorbesc.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Bucataras Medi 1

25.10.2010, 18:39

mi-ai pastrat ,da?..............in afara de ciuperci vreau tot ..........si hai serveste-ma mai repede ca mor de pofta................

diaconta 1

25.10.2010, 19:25

Roberta

diaconta 1

25.10.2010, 19:25

Doamna Maria acusica va servesc,nu pot sa va lasa sa asteptati prea mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc by Radu Anton Roman