Mincare de fasole cu cabanos

de ela in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2010 | 13512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr fasole,
  • 300gr suc de rosii,
  • 4cepe,
  • un ardei gras rosu,
  • 2-3morcovi,
  • o rosii,
  • foaie de dafin,
  • piper,
  • sare,
  • vegeta,
  • marar,
  • un praf de bicarbonat de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincare de fasole cu cabanos:

Se fierbe fasolea in trei ape si se lasa la fiert in a patra.Schimbati numai cu apa fierbinte si puneti un praf de bicarbonat ca sa fiarba mai repede fasolea.Fasolea trbuie sa fi stat cateva ore la inmuiat.Ceapa,ardeiul,rosia si morcovii se paseaza si se pun la distuit in putin ulei cu apa,sucul de rosii,sarea,piperul si vegeta,vreo 15-20min,apoi se rastoarna peste fasolea fiarta si se mai lasa 30-40min pana se inmoaie fasolea.Intr timp se prajesc cabanosii in putin ulei si se rastoarna peste fasole cu o ingura din uleiul in care s-au prajit carnatii.Se condimenteaza dupa gust si spre sfarsit se pune mararul tocat si cimbru

Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de fasole cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (9)

ela 1

15.01.2010, 16:06

deschide messul ca iti trimit o portie

Valentina 1

16.01.2010, 16:53

Hai ca am facut si eu azi, ca mai aveam putin si nasteam pe aici de pofta!!!

ela 1

16.01.2010, 17:06

a fost bun?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta, cu muschi de porc