Mincare de fasole cu cabanos

de ela in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2010 | 11642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr fasole,
  • 300gr suc de rosii,
  • 4cepe,
  • un ardei gras rosu,
  • 2-3morcovi,
  • o rosii,
  • foaie de dafin,
  • piper,
  • sare,
  • vegeta,
  • marar,
  • un praf de bicarbonat de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mincare de fasole cu cabanos:

Se fierbe fasolea in trei ape si se lasa la fiert in a patra.Schimbati numai cu apa fierbinte si puneti un praf de bicarbonat ca sa fiarba mai repede fasolea.Fasolea trbuie sa fi stat cateva ore la inmuiat.Ceapa,ardeiul,rosia si morcovii se paseaza si se pun la distuit in putin ulei cu apa,sucul de rosii,sarea,piperul si vegeta,vreo 15-20min,apoi se rastoarna peste fasolea fiarta si se mai lasa 30-40min pana se inmoaie fasolea.Intr timp se prajesc cabanosii in putin ulei si se rastoarna peste fasole cu o ingura din uleiul in care s-au prajit carnatii.Se condimenteaza dupa gust si spre sfarsit se pune mararul tocat si cimbru

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de fasole cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ela 1

15.01.2010, 16:06

deschide messul ca iti trimit o portie

Valentina 1

16.01.2010, 16:53

Hai ca am facut si eu azi, ca mai aveam putin si nasteam pe aici de pofta!!!

ela 1

16.01.2010, 17:06

a fost bun?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe cu costita afumata