Shaorma

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 28 Noi 2013 | 4331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lipii
  • 3 cartofi
  • 200 g pulpa porc
  • 2 rosii
  • 4 castraveciori in otet
  • gogosari in otet
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 varza micuta
  • 1 capatana usturoi
  • 100 g maioneza
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Carnea de porc o spalam bine,o stergem si o condimentam cu sare,piper,boia de ardei iute.

O prajim in putin ulei pe ambele parti pana se rumeneste frumos.
Cartofii ii curatam,ii spalam bine si dupa ce ii taiem ii prajim in ulei incalzit.Cand sunt gata ii scoatem pe un servetel absorbant

Intre timp tocam varza si amestecam cu sare
Taiem rosiile,castraveti,ceapa si ardeii.

Usturoiul il curatam si il pisam bine.Dupa adaugam smantana si maioneza si le amestecam

Ungem lipia cu sosul de usturoi adaugam carnea tocata,cartofi,varza,rosiile taiate,ceapa verde,castraveti si ardeii.

Rulam cat mai strans si un capat il infasuram intr-o folie alimentara

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Home made shaorma