Kapsalon (Shaworma la tigaie in stil olandez)

de Satisfyyourcravings in Porc, 7 Aug 2017 | 200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 de grame cartofi congelati
  • 500 grame carne de porc
  • Pentru marinada:
  • paprika afumata
  • suc de lamaie
  • ulei de masline
  • pudra de ceapa
  • pudra de usturoi
  • pudra de cumin
  • pudra de coriandru
  • putina scortisoara pudra
  • ghimbir pudra
  • cuisoare pudra
  • sare
  • piper
  • Pentru servit:
  • 50 grame branza galbena sau cascaval (eu am folosit branza Gouda)
  • 2-3 frunze de salata Iceberg
  • 1 rosie
  • 1/3 castravete
  • 1/2 ceapa rosie
  • Pentru sosul de usturoi:
  • 125 grame iaur grecesc
  • putina maioneza
  • o lingurita mustar
  • putina miere
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • ierburi proaspete (patrunjel si/sau chives), tocate marunt
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kapsalon (Shaworma la tigaie in stil olandez):

Se taie carnea de porc fasii.


Se amesteca toate ingredientele pentru marinada, se adauga peste carnea de porc si se lasa cel putin 2 ore la marinat.


Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade C.


Intre timp, se sareaza cartofii (daca este nevoie) si se transfera intr-un vas potrivit pentru cuptor.


Se coc 20 de minute, intorcandu-i frecvent, pana devin crocanti.


Se prajeste carnea de porc in putin ulei, la foc mediu, 10-12 minute, pana cand este gatita complet.


Se adauga carnea gatita peste cartofi, se rade branza deasupra si se mai lasa la cuptor cateva minute pana cand branza s-a topit.


Intre timp, se amesteca toate ingredientele pentru sosul de usturoi si se toaca salata fasii, rosia si castravetele felii, iar ceapa julienne.


Se adauga salata, castravetii, feliile de rosie si ceapain vasul cu carne si cartofi si se stropeste totul cu sosul de usturoi obtinut anterior.


Se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kapsalon (Shaworma la tigaie in stil olandez)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

08.08.2017, 08:19

Asa ceva as manca la orice ora!

noiinbucatarie 1

09.08.2017, 13:14

dantes 1

11.08.2017, 17:05

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc