Piept de porc cu legume

de andreea_angelo in Porc, 25 Noi 2012 | 2738 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g piept de porc
  • un morcov
  • un cartof
  • o ceapa
  • usturoi
  • condimente
  • suc de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu legume:

Pieptul de porc se condimenteaza cu usturoi si condimente specifice carnii de porc,daca este prea gros se cresteaza un pic si se aseaza intr-o tava.

Legumele:cartoful se taie cubulete,ceapa si morcovul se taie rondele si se aseaza in tava langa carne.se adauga sucul de rosii peste carne si legume si se baga la cuptor.Se intoarce din cand in cand,de pe o parte pe alta ca se se rumeneasca pe ambele parti.Ca si garnitura am folosit legumele dimprejurul carni!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (17)

ANNA_46 1

26.11.2012, 01:08

Foarte buna carnita

gaby_gabytza 1

26.11.2012, 07:43

andreea_angelo 1

26.11.2012, 16:00

multumesc pentru aprecieri,va pup

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume