Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor

de diaconta in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2010 | 6175 vizualizari

 

Carnea de pasare ramane totusi preferata mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept de pui (mai voinica)
  • 300 gr carne tocata de pui
  • 3 carnaciori proaspeti(adica neafumati)
  • 6 buc ciuperci mai marisoare
  • 2 morcovi
  • condimente pentru pui
  • piper
  • rozmarin,verdeata
  • smantana
  • 1/2 lingura amidon
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor:

Pieptul de pui taiat felii mari (cat sa se poata umple) si carnea tocata se condimenteaza si se lasa la frigider.

Morcovii se curata si se taie rondele.Ciupercile se curata,se spala si se taie felii mai mari.

Pe feliile de piept de pui se pune carnea tocata si se inchid precum o carte.Pentru siguranta le-am prins cu scobitoare la capat,dar s-a dovedit ca nu era nevoie.

Intr-un vas de yena se pune putin ulei,se aseaza bucatile de piept ,carnatii si deasupra rondele de morcov.

Se pune supa de pui cat sa fie acoperite bine. Se dau la cuptorul incins cam 30 de minute.

Cand carnea este facuta de jumatate ,se adauga si ciupercile.

Cand este aproape gata amestecam putina smantana(3 linguri) cu putin amidon si turnam in tava peste sos.

Presaram verdeata si gata,punem alaturi o garnitura(eu am facut piure de cartofi) si ....pofta sa avem,ca de buuuuuuun nu mai vorbesc.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut si carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Bucataras Medi 1

25.10.2010, 18:39

mi-ai pastrat ,da?..............in afara de ciuperci vreau tot ..........si hai serveste-ma mai repede ca mor de pofta................

diaconta 1

25.10.2010, 19:25

Roberta

diaconta 1

25.10.2010, 19:25

Doamna Maria acusica va servesc,nu pot sa va lasa sa asteptati prea mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui Tikka Masala