Vinete umplute

de onuta in Mancaruri cu carne, 7 Iul 2010 | 4440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 4 oua
  • 200 gr sunca presata
  • 100 gr carnaciori afumati
  • 50 ml ulei de masline
  • 200 gr cascaval
  • 1 lamaie
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Se pun 3 oua la fiert,circa 15 minute de cand da in clocot.Intre timp se taie vinetele pe lungime si se scoate miezul cu o lingura.Se stropeste cu zeama de lamaie,pentru a nu oxida.

Se prepara umplutura:sunca se taie cubulete,la fel si carnaciorii si miezul de la vinete.Dupa ce s-au racit ouale se taie si ele cubulete.

Se pun toate ingredientele intr-un vas,peste care se adauga sare,piper,un ou crud,100 gr cascaval,si uleiul de masline.

Se unge o tava cu ulei de masline.Vinetele se umplu ce acest amestec,si se adauga in tava.Se taie ceapa rondele si se adauga peste vinete.

Se dau la cuptor pana se inmoaie vinetele.Se scot pe un platou si se garnisesc cu ardei gras,si cascaval ras.

Se pot servi alaturi de o felie de sunca,sos de rosii si lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

onuta 1

08.07.2010, 12:55

multumesc bunica.din suflet primiti cate o portie mare.

nadina73 1

19.08.2010, 23:34

toata lumea face vinete umplutesuper 5f

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:25

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel umplut