Placinta cu carne si mozzarella

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2015 | 2897 vizualizari

 

Iar n-am introducere din motive de sare,cu alte cuvinte sunt nesarata....

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foietaj de la Lidl
  • 200 g mozzarella
  • 400 g carne tocata de porc
  • 8 fire de ceapa verde
  • 1 fir de praz
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 20 g bacon cubulete
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si mozzarella:

Mai intai taiem ceapa si prazul marunt,il amestecam cu carnea tocata,punem sare si piper dupa gust si calim cca 10 min,cat sa se inmoaie ceapa,prazul si carnea sa-si schimbe culoarea. rasturnam intr-un castron carnea si lasam sa se raceasca cca 15 min,apoi adaugam 2 oua si 100 g mozzarela taiata cubulete.


Am uns cu ulei de masline un vas rotund de yena ( 24 cm) am pus aluatul in vas,am apasat sa se fixeze bine si am taiat marginile.Am taiat 100 g mozzarella peste aluat,apoi punem amestecul de carne,nivelam si deasupra facem un grilaj din restul de aluat,ungem cu ulei si adaugam cubuletele de bacon in gaurile grilajului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

merisor 1

28.01.2015, 12:27

Ce frumoasa este!

Rocsi 1

28.01.2015, 19:50

Super buna!

mirela0911 1

29.01.2015, 21:13

Buna tare placinta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Geantak (Placinta cu carne tatareasca)