Placinta cu carne si mozzarella

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2015 | 6219 vizualizari

 

Iar n-am introducere din motive de sare,cu alte cuvinte sunt nesarata....

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foietaj de la Lidl
  • 200 g mozzarella
  • 400 g carne tocata de porc
  • 8 fire de ceapa verde
  • 1 fir de praz
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 20 g bacon cubulete
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si mozzarella:

Mai intai taiem ceapa si prazul marunt,il amestecam cu carnea tocata,punem sare si piper dupa gust si calim cca 10 min,cat sa se inmoaie ceapa,prazul si carnea sa-si schimbe culoarea. rasturnam intr-un castron carnea si lasam sa se raceasca cca 15 min,apoi adaugam 2 oua si 100 g mozzarela taiata cubulete.

Am uns cu ulei de masline un vas rotund de yena ( 24 cm) am pus aluatul in vas,am apasat sa se fixeze bine si am taiat marginile.Am taiat 100 g mozzarella peste aluat,apoi punem amestecul de carne,nivelam si deasupra facem un grilaj din restul de aluat,ungem cu ulei si adaugam cubuletele de bacon in gaurile grilajului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si aluat fraged