Placinta cu carne si mozzarella

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2015 | 3098 vizualizari

 

Iar n-am introducere din motive de sare,cu alte cuvinte sunt nesarata....

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foietaj de la Lidl
  • 200 g mozzarella
  • 400 g carne tocata de porc
  • 8 fire de ceapa verde
  • 1 fir de praz
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 20 g bacon cubulete
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si mozzarella:

Mai intai taiem ceapa si prazul marunt,il amestecam cu carnea tocata,punem sare si piper dupa gust si calim cca 10 min,cat sa se inmoaie ceapa,prazul si carnea sa-si schimbe culoarea. rasturnam intr-un castron carnea si lasam sa se raceasca cca 15 min,apoi adaugam 2 oua si 100 g mozzarela taiata cubulete.


Am uns cu ulei de masline un vas rotund de yena ( 24 cm) am pus aluatul in vas,am apasat sa se fixeze bine si am taiat marginile.Am taiat 100 g mozzarella peste aluat,apoi punem amestecul de carne,nivelam si deasupra facem un grilaj din restul de aluat,ungem cu ulei si adaugam cubuletele de bacon in gaurile grilajului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

merisor 1

28.01.2015, 12:27

Ce frumoasa este!

Rocsi 1

28.01.2015, 19:50

Super buna!

mirela0911 1

29.01.2015, 21:13

Buna tare placinta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Geantak (Placinta cu carne tatareasca)