Piept de pui umplut si sos de smantana cu piper

de Constelatialeu in Pui, 14 Sep 2017 | 2477 vizualizari

 

N-am introducere, am piept  de pui umplut si rulat....

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui cca 580 g
  • felii de piept de porc afumat
  • felii de cascavea oparita si afumata
  • sare
  • piper
  • Sos
  • 100 g smantana grasa 40% grasime
  • 150 ml lapte
  • piper de diverse culori ( negru, rosu, verde) macinat
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut si sos de smantana cu piper:

Mai intai, taiem si batem pieptul de pui in asa fel incat sa obtinem o bucata mare pe care sa o putem rula. Presaram sare si piper, apoi asezam felii din piept de porc afumate si felii de cascavea oparita si afumata, rulam cu grija si prindem cu ajutorul scobitorilor, ungem fiecare bucata cu ulei de masline.


Punem tigaia wok la incins,adaugam putin ulei si asezam pieptul de pui, lasam sa se rumeneasca pe o parte apoi intoarcem pe cealalta parte, apoi acoperim tigaia cu un capac, reducem focul si lasam sa se inabuse cca. 20 min.


Separat, amestecam smantana cu laptele, sare si piper dupa gust. Dupa 20 minute, cat timp s-a inabusit pieptul de pui, ridicam capacul si turnam amestecul de smantana si lapte, lasam sa fiarba la foc mic cca 5-6 min. Apoi servim, simplu sau cu orice fel de garnitura....l-am servit simplu, e suficient de satios ca sa te saturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut si sos de smantana cu piper" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

15.09.2017, 17:02

Bun!

mirela0911 1

15.09.2017, 20:24

Aici imi place!

Cofetarul Vesel 1

17.09.2017, 08:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Croque Madame/Croque Monsieur
  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Inghetata cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:22

Tort racoros cu capsuni

de VI 1

ieri la 09:20

Salau si stiuca la cuptor

pe 01.06 la 20:56

Miel cu usturoi si otet balsamic

pe 01.06 la 20:30

Desert tarta cu capsuni si faina de migdale

pe 31.05 la 22:49

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci in sos de smantana