Piept porc pentru mic dejun (rece)

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2014 | 951 vizualizari

 

Cu siguranta majoritatea dintre noi cand auzim intrebarea: maine ce punem la pachet? ni se ridica parul in cap...cel putin asa sunt eu :).
Va recomand cu drag, in loc sa cumparati costita, kaiser plin de apa cu sare, sa va faceti acasa singuri delicatesa pentru mic dejun si pentru sawdvich.

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept porc (am avut 3 felii maricele)
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • boia
  • strop de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept porc pentru mic dejun (rece):

Pieptul de porc il taiem in bucati cat palma, il spalam, il stergem de apa si il prajim pe ambele parti in strop de ulei, pana se rumeneste.


Legumele le feliem, usturoiul il lasam intreg. Imediat ce s-au rumenit bucatile aruncam legumele peste, boia, sare, piper si apa fierbinte, cat sa acopere. Lasam sa fiarba sub capac pana se evapora apa si in untura ce a ramas mai prajim inca odata bucatile, pe ambele parti.


Lasam la frigider peste noapte.


Se serveste cu legume proaspete sau in sandwich.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept porc pentru mic dejun (rece)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

22.07.2014, 20:17

mulțumesc

Cris2711 1

22.07.2014, 20:28

Buna treaba asta

alilianaa 1

22.07.2014, 21:35

bun, bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute in sos alb