Piersici grilate

de Anamaria7 in Prajituri, 6 Iul 2011 | 2036 vizualizari

 

De ce nu? :) Piersicile coapte au o aroma minunata! Siii... fara cioco... nu se poatee :))

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 gr faina
  • 20 gr drojdie
  • 70 gr zahar
  • 250 ml lapte
  • 50 gr unt
  • 1/2 lgt sare
  • 1 ou
  • 1 galbenus+1 lg lapte pt uns
  • Umplutura:
  • jumatati de piersici
  • Finetti
  • gris
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici grilate:

Aluatul se pregateste ca la reteta de Pariziene cu fondant de visine.

Jumatatile de piersici se umplu cu finetti, apoi se scufunda partea taiata in gris astfel incat sa nu se umezeasca aluatul si sa nu cumva sa ramana necopt.

Punem o jumatate de piersica pe un cerc de aluat de cca 0.3 cm grosime, ungem cu amestecul de galbenus si lapte, asezam grilajul si il ungem si pe acesta.

Le mai lasam la dospit vreo 15min, apoi punem tava la cuptor pana cand se rumenesc.

TIPS-URI

1

Putem inlocui piersicile cu mere, nectarine, caise, iar in loc de finetti putem folosi gem, branza indulcita sau alte umpluturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici grilate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

horia 1

09.07.2011, 22:08

interesanta reteta si imagini.cred ca a fost super gustoasa.felicitari!

RuxyRux 1

09.07.2011, 22:11

Vai cum arata...si ce bunatate

Anamaria7 1

10.07.2011, 14:36

Gaby, aduuc, ca m-am dat pe piersici mai nou ) mersi, Horia! Ruxy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piersici