Piersici grilate

de Anamaria7 in Prajituri, 6 Iul 2011 | 1261 vizualizari

 

De ce nu? :) Piersicile coapte au o aroma minunata! Siii... fara cioco... nu se poatee :))

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 gr faina
  • 20 gr drojdie
  • 70 gr zahar
  • 250 ml lapte
  • 50 gr unt
  • 1/2 lgt sare
  • 1 ou
  • 1 galbenus+1 lg lapte pt uns
  • Umplutura:
  • jumatati de piersici
  • Finetti
  • gris
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici grilate:

Aluatul se pregateste ca la reteta de Pariziene cu fondant de visine.


Jumatatile de piersici se umplu cu finetti, apoi se scufunda partea taiata in gris astfel incat sa nu se umezeasca aluatul si sa nu cumva sa ramana necopt.


Punem o jumatate de piersica pe un cerc de aluat de cca 0.3 cm grosime, ungem cu amestecul de galbenus si lapte, asezam grilajul si il ungem si pe acesta.


Le mai lasam la dospit vreo 15min, apoi punem tava la cuptor pana cand se rumenesc.

 

TIPS-URI

1

Putem inlocui piersicile cu mere, nectarine, caise, iar in loc de finetti putem folosi gem, branza indulcita sau alte umpluturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici grilate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

horia 1

09.07.2011, 22:08

interesanta reteta si imagini.cred ca a fost super gustoasa.felicitari!

RuxyRux 1

09.07.2011, 22:11

Vai cum arata...si ce bunatate

Anamaria7 1

10.07.2011, 14:36

Gaby, aduuc, ca m-am dat pe piersici mai nou ) mersi, Horia! Ruxy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Minitarte cu piersici