Prajiturele cu ciocolata

de alldaycooking in Prajituri, 2 Aug 2012 | 2737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 8 linguri de ulei
  • 170 gr faina
  • 1 ou
  • 100 ml iaurt
  • 10 gr praf de copt
  • extract de vanilie
  • 30 gr cereale Coockie crisp
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele cu ciocolata:

Ciocolata rupta bucatele am topit-o in cuptorul cu microunde impreuna cu uleiul. Am amestecat bine ciocolata pentru a nu ramane bucatele intregi, apoi am adaugat extractul de vanilie, oul si iaurtul rece si am omogenizat compozitia.


La final am pus faina si praful de copt si am amestecat din nou.


Am lasat la frigider aproximativ 1 ora.


Cerealele le-am zdrobit fara a le faramita foarte tare.


Din crema de ciocolata am modelat bilute pe care le-am trecut prin fulgii de cereale si apoi le-am aplatizat usor.


Am copt biscutii la 180 de grade Celsius timp de aprox. 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 17:03

alldaycooking 1

03.08.2012, 17:08

RuxyRux 1

07.08.2012, 20:16

Foarte foarte delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Broscute cu nuca prajita