Piftele de peste cu pireu

de -tony- in Peste, 13 Dec 2012 | 2242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru piftele :
  • 300 gr peste de mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
  • paine inmuiata in apa(si stoarsa bine)
  • salvie
  • busuioc
  • Pentru pireu:
  • 6 cartofi
  • 1 pahar lapte
  • 80 gr brinza philadelphia
  • 50 gr unt
  • 50 gr parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele de peste cu pireu:

Se curata pestele foarte bine de oase. Oasele mici le scoatem cu ajutorul unei pensete. Se spala si impreuna cu celelalte ingrediente se dau prin masina de tocat. La compozitia rezultata adaugam condimentele dupa gust.

Intr-o tigaie punem ulei si cind acesta este incins se fac bilute din aluat si se prajesc. Se scot pe un servet de hirtie pentru a elimina uleiul in exces.

Pentru pireu,curatam cartofii de coaja,ii spalam ,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare. Cind s-au fiert,se piseaza si se adauga untul,brinza,si laptele putin cite putin amestecind in continu. La urma adaugam si parmezanul si sare dupa gust.

 

TIPS-URI

1

in pireu se poate pune si putin marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele de peste cu pireu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

andreea_angelo 1

14.12.2012, 12:37

wauuu,ce bune tre sa fie

mirela0911 1

14.12.2012, 15:45

tare bune!

mena29 1

15.12.2012, 23:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!