Piftele de peste cu pireu

de -tony- in Peste, 13 Dec 2012 | 2368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru piftele :
  • 300 gr peste de mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
  • paine inmuiata in apa(si stoarsa bine)
  • salvie
  • busuioc
  • Pentru pireu:
  • 6 cartofi
  • 1 pahar lapte
  • 80 gr brinza philadelphia
  • 50 gr unt
  • 50 gr parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele de peste cu pireu:

Se curata pestele foarte bine de oase. Oasele mici le scoatem cu ajutorul unei pensete. Se spala si impreuna cu celelalte ingrediente se dau prin masina de tocat. La compozitia rezultata adaugam condimentele dupa gust.


Intr-o tigaie punem ulei si cind acesta este incins se fac bilute din aluat si se prajesc. Se scot pe un servet de hirtie pentru a elimina uleiul in exces.


Pentru pireu,curatam cartofii de coaja,ii spalam ,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare. Cind s-au fiert,se piseaza si se adauga untul,brinza,si laptele putin cite putin amestecind in continu. La urma adaugam si parmezanul si sare dupa gust.

 

TIPS-URI

1

in pireu se poate pune si putin marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele de peste cu pireu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

andreea_angelo 1

14.12.2012, 12:37

wauuu,ce bune tre sa fie

mirela0911 1

14.12.2012, 15:45

tare bune!

mena29 1

15.12.2012, 23:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste la cuptor