Piftelute cu sos alb

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2013 | 6313 vizualizari

 

By Gaby_d >:D< >:D< >:D<
O reteta minunata...ma bucur sa o fi incercat si sigur o voi mai incerca !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 4 cartofi mici
  • miez de paine
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • faina
  • ulei
  • sos Bechamel
  • unt
  • sare
  • piper
  • branza caciotta ( se pune telemea insa eu nu am avut si deci am inlocuit-o )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute cu sos alb:

Mai intai preparam piftelutele.

Intr-un bol punem carnea tocata ,patrunjelul tocat fin,cartofii dati prin razatoare,oul,Miezul de paine inmuiat in lapte si scurs bine.Se omogenizeaza bine.Se da compozitia la rece pentru 10-15 minute si apoi facem piftelute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins.

Ungem cu unt un vas pentru cuptor si asezam piftelutele,punem bucati de branza si turnam deasupra sosul Bechamel.

Dam vasul la cuptor la 180 grade pentru 20 minute..Se scoate vasul si punem patrunjelul si mai lasam in cuptor inca 10 minute.

Se serveste fierbinte .

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu piure,orez sau ca atare,cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

RETETA RECOMANDATA
Chiftele marinate cu piure