Tochitura cu mamaliguta

de Bucataras in Mancaruri cu carne, 31 Mar 2009 | 9538 vizualizari

 

Un amestec de carnuri, condimente, rosii, o nebunie! Eu am facut-o cu ficat de porc, carnita de porc, piept de pui si carnaciori afumati.

 

INGREDIENTE

  • 400 g ficat
  • 400g carne de porc
  • un piept de pui
  • 3 carnaciori afumati
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei gras
  • o cutie de rosii in bulion
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Ficatul, carnea de porc si puiul le taiem cubulete, carnaciorii rondele. Ceapa si ardeiul gras le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Punem apoi carnea de porc si o lasam putin la rumenit. Urmeaza ficatul si la sfarsit puiul. adaugam pe parcurs cate putina apa calda ca sa se inabuseasca in voie. Carnaciorii ii prajim separat intr-un ceaun cu ulei incins, apoi ii scoatem si ii lasam la scurs. Adaugam rosii in bulion taiate cubulete si acoperim cu un capac, sa fiarba mocnit. Spre final punem carnaciorii, usturoiul pisat, condimentam si punem foile de dafin. Mai lasam cam 10 minute. Putem presara marar proaspat tocat si servim cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Pushaa 1

23.12.2013, 11:10

Ubulika 1

30.01.2014, 09:44

babi5 1

14.12.2014, 19:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș din mugur de vițel, cu cartofi

de RODIMUR 5

ieri la 21:34

Prăjitură cu mac și cocos

de Meea 4

ieri la 20:35

Salata de farfalle, cu file de macrou în ulei

de RODIMUR 5

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Bulz "Taci si înghite"