Prepelite cu unt aromat

de anca_rm in Mancaruri cu carne, 17 Noi 2015 | 665 vizualizari

 

Este prima data cand am facut prepelite si am decis sa fac ceva mai deosebit . Au fost aromate ,gustoase si frumoase ,dar foarte putine 

 

INGREDIENTE

  • -4 prepelite
  • -1 catel usturoi
  • -50 gr unt
  • -sare
  • -piper
  • -1 lingura nucsoara
  • -rozmarin
  • -8 felii lamaie
  • -1 portocala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite cu unt aromat:

Prepelitele le spalam bine in apa rece si le uscam in prosop de bucatarie curat .


Untul impreuna cu ,sare, piper,nucsoara,usturoi si frunze tocate de rosmarin le amestecam bine pana obtinem o pasta.


Luam cate o prepelita si desprindem foarte usor pielea de pe piept , sub ea punem putina pasta de unt . Atentie mare pielea este foarte subtire si se rupe repede . Apoi o sa punem unt aromat si in prepelita si o masam bine pe spate si picioare .


In prepelita punem o jumate de felie de lamaie si o frunzulita de rosmarin . Prindem cu o scobitoare picioarele pentru a inchide cavitatea si o asezam in vasul de copt cu spatele in jos. Procedam la fel si cu restul prepelitelor.


Intre ele punem cate o felie de lamaie ,iar pe margini felii de portocala .


Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si le dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute , scoatem folia si mai lasam inca 30 minute .


Se servesc calde cu ce garnitura doriti .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelite cu unt aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

17.11.2015, 21:03

Ai fost la vanatoare ?

Panacris 1

18.11.2015, 19:40

Așa mi-a plăcut rețete ta, că am dat telefon și vineri vin prepelițele, 8 bucăți

simona72 1

18.11.2015, 20:39

O singura data am gatit prepelite, de la cap coada, adica taiat, jumulit, gatit super reteta ta! Personal, nu m-au dat pe spate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete si cartofi