Ciocanele de pui crocante.

de Aurelia 07_07 in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2014 | 3334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ciocanele
  • 5 linguri faina
  • 6 linguri pesmet
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui crocante.:

Curatam ciocanelele ,le spalam si le tapetam cu un prosop de hartie,pentru a le zvanta.


Asezam ciocanelele pe un platou si le condimentam cu sare si piper.


Ouale le condimentam cu sare si piper si le amestecam bine cu furculita.


Faina si pesmetul le punem separat in cate un castronel.


Tapetam ciocanelele cu faina,le trecem prin ou,apoi prin pesmet si le asezam pe un platou.


Intr-o cratita cu pereti mai grosi,incingem uleiul si punem ciocanelele la prajit.


Le prajim la foc mic aproximativ 20-25 de minute,pentru a fi bine patrunse si sa nu se arda.


Pot fi servite cu cartofi prajiti ,diferite salate ,etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui crocante." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
399.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

13.06.2014, 21:31

Ce bune!

merisor 1

14.06.2014, 14:17

Ce papa bun!

Aurelia 07_07 1

14.06.2014, 17:56

Rocsi Meri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu mere

de GeorgiG 5

ieri la 17:31

Rulouri cu omleta si ton

de Rocsi 9

pe 16.02 la 20:00

Tort Saint Honoré

de Ancutsa 5

pe 16.02 la 18:40

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor