Varza acra cu cartofi si carnati

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2012 | 2048 vizualizari

 

Am vazut pe site si am facut si eu dar nu de post. Nu ma asteptam sa fie asa de bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 300g carnati afumati
  • 100ml ulei
  • 2 legaturi marar
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu cartofi si carnati:

Varza se desareaza de seara pana dimineata in apa rece.


Se toaca fideluta si se stoaece bine.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Cartofii se curata si se taie cubulete.


Morcovul se curata si se taie rondele.


Ardeiul se curata si se toaca marunt.


Carnatii se taie rondele.


Se pune uleiul intr-o cratita se pune ceapa, morcovul, ardeii, carnatii, boia, piper si se caleste 2-3 minute.


Se adauga varza si se mai caleste 4-5 minute.


Se adauga cartofii, se amesteca bine, se pune apa la nivel si se pune in cuptor pentru 40-50 minute, amestecand din cand in cand.


Cand este aproape gata, a scazut toata apa, se adauga mararul tocat marunt,se amesteca si se mai tine in cuptor 5-10 minute.


Se manca cu ardei iute daca va place.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu cartofi si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Aurelia 07_07 1

14.03.2012, 20:46

Ce mult i-mi place si mie

iri_iri 1

14.03.2012, 20:58

vreau si euuuuuuuuuuuuu

MotanLaOale 1

14.03.2012, 21:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Varză murată cu cârnați afumați